Beşiktaş escort Etiler escort Nişantaşı escort
19 Kasım 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
28,6597
31,2407
1.826,32
Lecornu, Orta Doğu temasları sonrası Journal de Dimanche (JDD) gazetesine verdiği röportajda, bölge ülkeleri ile Hamas’ın elindeki rehineler konusunu görüştüklerini belirtti.
Rehineler konusunun Fransa’nın mutlak önceliği olduğunu vurgulayan Lecornu, bu konuda Mısır, Katar ve İsrail’de yetkililerle bir araya geldiğini dile getirdi.
Fransız Savunma Bakanı ayrıca, Lübnan’ın “son gerçek omurgası” olarak nitelediği Lübnan silahlı kuvvetlerine yeni bir yardım yapma kararı aldıklarını açıkladı.
Lecornu, dün sona eren Orta Doğu ziyareti kapsamında, Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve İsrail’de temaslarda bulunmuştu.
Tunus’taki ABD Büyükelçiliği önünde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.