Hollywood yıldızı Luke Perry yaşamını yitirdi - The Anatolia Post - Dünya'dan Güncel Haberler

Beşiktaş escort Etiler escort Nişantaşı escort

04 Şubat 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

ataşehir escort
a İmsak Vakti 05:31
İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Hollywood yıldızı Luke Perry yaşamını yitirdi

The Anatolia Post

Bir döneme damgasını vuran Beverly Hills dizisinin ünlü aktörlerinden Luke Perry 52 yaşında hayatını kaybetti.

Hollywood yıldızı Luke Perry geçirdiği felç sonucu kaldırıldığı hastanede verdiği 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Sanatçı 27 Şubat’ta felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

Perry, ilk müdahalenin ardından doktorlar tarafından yapay komaya sokuldu ve uyutuldu. 5 gün boyunca “gözlem altında” kalan aktör bugün yaşamını yitirdi

Perry’nin doktoru “52 yaşındaki aktör Luke Perry, büyük bir felç geçirdikten sonra bugün vefat etti” açıklamasını yaptıktan sonra aktörün temsilcisinden gelen açıklamayı okudu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Perry’nin çevresi, çocukları Jack ve Sophie, nişanlısı Wendy Madison Bauer, eski karısı Minnie Sharp, annesi Ann Bennett, üvey babası Steve Bennett, kardeşi Tom Perry, kız kardeşi Amy Coder ve diğer yakın aile ve arkadaşları ile çevriliydi. Ailesi, dünyanın her yerinden Luke’a verilen desteğin ve duaları takdir ediyor ve bu büyük yas döneminde saygıyla mahremiyet talep ediyor. Şu anda daha fazla detay açıklanmayacak”  

Oyuncu, 1990’lara ve 2000’lerin ilk dönemine damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisiyle hafızalarda yer etmiş, ardından çok sayıda dizi ve film projesinde yer almıştı.

2015 yılında bağırsaklarında kötü huylu tümör bulunan Perry, o dönemde operasyon geçirip tedavi görmüştü.

Luke Perry’nin Filmografisi

1990-2000: Beverly Hills, 90210

1992: Buffy vampyrdödaren

1994: 8 Seconds

1996: Normal Life

1997: Det femte elementet

2001-2002: Oz

2001: The Triangle

2002-2004: Jeremiah

2007: Alice Upside Down

2007: John from Cincinnati

2009: Äntligen midsommar!

2010: The Final Storm

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AB ile ABD arasındaki diplomatik statü krizi çözüldü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.