Florida’da bir kişiye evinin önünde ayı saldırdı

Beşiktaş escort Etiler escort Nişantaşı escort

25 Mayıs 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

ataşehir escort
a Yatsı Vakti 02:00
İstanbul 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Florida’da bir kişiye evinin önünde ayı saldırdı

ABD’nin Florida eyaletinde bir kişi, evinin bahçesine giren bir ayının saldırısına uğradı. Ölümden dönen adamın yüzüne 41 dikiş atıldı

Andy Meunier, Güney Florida’daki evinin bahçesinde bir ayının saldırısına uğradı.

Florida eyaletinde emlak işiyle uğraşan Andy Meunier, Naples kentindeki evinin önünde bir ayının saldırısına uğradı. Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Meunier evine kaçarak kurtuldu. Meunier’in yüzüne 41 dikiş atıldı.

Evinin önünde bir karartı görerek köpeğini dışarı saldığını ancak merak ederek kendisi de bahçeye çıktığını anlatan Meunier, karşısında duran siyah ayıyı görünce eve kaçmaya çalıştığını ancak ayının pençelerinden kurtulamadığını söyledi. Meunier “Dışarıya çıktığımda ayı neredeyse 2 metre kadar uzağımdaydı. Eve koşmaya çalıştım ancak yeterince hızlı değildim” dedi.

Kanlar içinde kalmasına rağmen ayıya direnerek bir şekilde eve kaçmayı başardığını belirten Meunier,  “Sanki biri bana yumruk atmış gibi hissettim. Yani başta kesikleri hissetmedim. İçeriye girince baştan aşağıya kanlar içinde kaldığımı gördüm” dedi. Kendisine , X-Men karakteri Wolverine saldırmış gibi hissettiği esprisini yapan Meunier, yüzündeki 41 dikişe aldırış etmediğini söyleyerek, “Bu yara izi ya da başka bir şey olsun farketmez. Hayattayım ve hiç bir şey umurumda değil. Daha da kötü olabilirdi. Hayatta nasıl kaldığıma gerçekten inanamıyorum” dedi.

Florida’da ayı saldırısına uğrayan ilk kişi

Meunier, Güney Florida’da yaygın olmamasına rağmen, daha önce de mahallede ayı gördüğünü söyledi. Meunier’in, Güney Florida’da bir ayı tarafından saldırıya uğrayan ilk kişi olduğu öğrenildi.

Florida Balık ve Vahşi Yaşam Komisyonu (FWC), ayıyı ele geçirmek için mahalleye tuzak kurdu.

 

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

 Trump’ın sağlığı ‘mükemmel’

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.